Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

İnce Çerçeveli Sony C5 Ultra ve M5 Gözüktü


Daha önce Sony Z4 haberini buradan vermiştik. Bu kez ise Sony çerçeve büyüklüğü konusunda diğer firmalara ders niteliğinde örnek vererek karşımıza çıkıyor.
C5 Ultra - M5

Önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen modellerin sızıntı kaynağı Sony'nin Rusya bölümü.Çok şık bir tasarım ile gelen C5 Ultra modeli 6" Full HD ekran ile beraberinde geliyor. Cihazın yan çerçeveleri 0.8mm kalınlığa sahip ve buda global anlamda liderlik demek. Android 5.1.1 Lollipop ile çalışan C5 Ultra 1.7 Ghz hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek MT6752 işlemcisi güç veriyor. 13Mpx ön ve arka kamera konulan modele 16 gb hafıza, 2gb ram geliyor olması cihazı daha da güçlü yapmış faka 2930 mAh pilin gelmesi bu cihazın eksisi olduğu yönünde.Fiyatı ise 350 dolar seviyesinde olacağı belirtiliyor.
Sony C5 Ultra

M5 ise 5" Full HD ekran ile karşımıza çıkıyor. Görünüşü göre Sony yine MediaTek firmasının üst seviye işlemcisi olan 10 çekirdekli Helio X10'u koymayı başarmış. Ayrıca cihazda 3gb ram, 16gb hafıza, 2600 mAh pil ve 13Mpx  ön kamera ile geliyor. Gelelim M5'in numarasına, 20,7Mpx Sony Imx230 sensörle geliyor ve 0.2 saniye gibi bir sürede netleme yapmayı başarıyor. Bu yetenekleri ile kamera telefonu olarak gelen M5 ise 400 dolar seviyesinde çıkması bekleniyor.
Kaynak: http://www.phonearena.com/news/Unannounced-Sony-Xperia-M5-and-near-bezel-less-Xperia-C5-Ultra-smile-for-the-camera_id72191






























Share on Google Plus

About Furkan URHAN

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder