Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

One Plus 2 Çok İddialı!



One Plus 2'nin teknik özellikleri ortaya çıktı. Telefon 11 Ağustos'ta Çin'de satışa sunulacak. Telefonun 16 gigabyte'ı Çin'de 329 dolar, Türkiye'de 911 TL. Telefonun 64 gigabyte'ı ise Çin'de 398 dolar ve Türkiye'de 1077 TL olarak satılacak. One Plus 2'nin Avrupa fiyatı ise 339 Euro ve 399 Euro olacak. Türkiye fiyatları olarak 1034 ve 1217 TL. One Plus firmasının yeni amiral gemisi olarak ilan ettiği One Plus 2, ilk model gibi sadece davetiyesi olanlara satılıyor ve ön sipariş verip beklemek gerekiyor.

Firma davetiye sayısını bu model için, ilk modele göre 10 kat yükseltmiş ve üretim bandını da genişletmiş.

ABD için giriş fiyatı 325 dolar yani Türk Lirasıyla olarak yaklaşık 900 TL olacak. Bu telefonu almak için şimdiden 1 milyon Amerikalının ön sipariş aldığı belirtildi. Pili çıkartılamayan telefonda NFC ve artırılabilir hafıza yok. Kablosuz şarj ve hızlı şarj gibi yeni nesil özelliklerde bulunmuyor. Ancak yinede talep çok  yüksek. One Plus 2 ilk modelinin satış rakamlarını geçecek gibi.

One Plus 2 hakkındaki yazılarımız devam edecek. Yorumlarınızı merak ediyoruz.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder