Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

GTA 6 Nasıl Olacak? #2

Yazımızın ilk bölümünde yüzeysel bilgi vermiştik. Şimdi ise biraz inceleme yapacağız. Gta 6 hangi şehirde geçecek ? Türk oyuncular hangi şehirleri istiyorlar?
    

    Tabiki Türk oyuncular İstanbul istiyorlar. Aslında çok güzel olabilir. Avrupa'dan Asya'ya köprülerlerle geçiş, tarihin içinde kayboluş , Türkiye'deki arabalar , Türkçe tabelalar. Ama mantıksal düşünüldüğünde daha oyunlarına Türkçe dil desteği bile vermeyen Rockstar'dan böyle birşey beklemeye gerek yok.


    Serideki oyunların neredeyse hepsi ABD şehirlerinde geçiyor. New York, Miami,Los Angeles vs. Ama Tokyo, Hong Kong, Shanghai gibi gelişmiş uzak doğu metropolleri neden olmasın. Belki de Rockstar alışılmışın dışında bir şey yapabilir ve oyun başka bir ülkedeki şehirde geçebilir. İlk defa farklı bir ülke tabi farklı mafya savaşları, farklı arabalar, farklı modifiyeler evler.
Rockstar bilindiği üzere Avrupa kıtasından örnek aldığı GTA London'u geliştirmişti. GTA 5'in yazarı Dan Houser'ın bu konuda oldukça net bir demeci var: "Londra oldukça ilginç olsa da, gelecekteki bir GTA oyunu için doğru tercih olmayabilir. Sanıyorum ki bizim için GTA London zamanında ilginç bir tercihti ancak o zamanlar oyunlar çok daha sınırlayıcıydılar. İngiltere'de ve Londra'da geçen bir oyundan hoşlanabiliriz ancak bunun illa ki GTA olması gerekmiyor."
   
     Bu demeç oldukça açık bir şekilde yeni bir GTA oyununda Londra'nın yer almayacağını belirtiyor diyebilirim. Rockstar bir sürpriz yapabilir ve oyun bir Avrupa şehrindede geçebilir.
Gelecek yazımızda easter eggler ve karakterler üzerinde yazacağım. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum :