Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

Windows 10 için son 2 gün.

 Herkes Windows 9'u beklerken Microsoft büyük sürpriz ile Windows 10 tanıtımını gerçekleştirdi. Şaşıtıcı bir hamle olarak görülebilecek bu yenilikle Microsoft'un hem daha fazla ilgi çekmeyi, hem de yeni işletim sistemi ile Windows 8 arasındaki farklılıkları vurgulamayı amaçladığı söylenebilir. Zira Windows 8 ile revizyonizmdenradikal değişimlere yelken açan şirket, Windows 10 ile hem bir adım geri çekiliyor hem de arayüzde yeniden önemli değişikliklere imza atıyor.




    Neden Windows 10 yüklemeliyiz?
    Windows 8 ile kaybolan ve yokluğu çok fazla hissedilen başlat menüsü, Windows 10 ile birlikte geri dönüyor. Artık eski başlat menüsüne ek olarak sağ bölümünde metro ekranındaki uygulamaların yer aldığı başlat menüsünün, eksiği yok, fazlası var diyebiliriz.Kullanım olarak Windows 7'de yer alan başlat menüsünden önemli bir farklı olmayacak yeni başlat menüsü, Windows 10'u yüklemek için çok önemli bir neden.
Yeni gelen web tarayıcısı, Apple'ın Siri'sine rakip Cortana ve oyuncular için büyük önem taşıyan Directx 12 desteğini yeni gelen özelliklerden bazıları.

         Cortana        





  Microsoft Windows 10'u lisanlı Windows yazılımlarından ücretsiz şekilde edinebilirsiniz. Çıkış tarihi 29 Temmuz.
Share on Google Plus

About Furkan URHAN

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder