Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

GTA 6 Nasıl Olacak? #3

GTA 6 Nasıl Olacak? yazı serimizin üçüncü ve son bilgileri sizler için toparladık. Bu yazımızda Easter Eggler, sanal dünya ve karakterlerle ilgili konuşacağız.

Rockstar Games in her çıkardığı GTA oyunundan sonra yeni bir Easter Egg tartışması oluyor. GTA San Andreas için birçok dedikodu vardı. Ancak bu söylentilerin çoğu kanıtlanamamış ya da firma tarafından oyun hatası olarak tanımlanmıştı. Peki GTA 6' da beklediğimiz Easter Eggleri bulabilecek miyiz? Uzaylilar, yaratıklar, hayaletler olacak mı?


Oyunun geniş kapsamlı olacağı artık kesin gibi. Rockstar böyle bir oyuna daha fazla Easter Egg ekleyebilir. Peki ne gibi Easter Eggler olabilir?

Örneğin şehir dışında bir yerde uzaylı saldırısına uğrayabiliriz. Evet belki bizi ufolarıyla bizi kaçırıp şehrin üzerinden aşağıya atabilirler. Ya da mezarlıktan aniden çıkan zombiler şehirde terör estirebilirler. GTA'nın diğer oyunlarında ana karakterimiz sadece görev yapardı. Mafyalık dışında bir işi yoktu. GTA 6'da bir ailesi olabilir. Karısı ve çocuklarıyla yaşayabilir, onlarla gezebilir. Diğer GTA oyunlarında bilinen çok saçma görevler var. Oyuncak helikopterle inşaat patlatma, araba hoplatma gibi. Ancak Rockstar GTA 4'den sonra bu saçmalıklara bir son vermiş ve artık olgun görevler yapmaya  başlamıştık. GTA 6'dan da böyle saçma görevler beklenmiyor.



GTA 5 'de bilindiği gibi üç ana karakterimiz var. Her karakterin kendine özgü hobileri, özellikleri, tarzları var. Örneğin Trevor adlı karakterimiz eski bir savaş pilotu. Dolayısıyla uçak, jet, helikopter kullanma konusunda uzman. Yani bu karakterle hava aracı kullanırken zorlanmıyorduk. Bu karakterler arasında Google Earth benzeri bir sistemle geçiş yapılabiliyor.

GTA 6' da ise bu sistemin daha da gelişmiş olabileceği konuşuluyor.

Şimdilik GTA 6 hakkında konuşulanlar böyle Rockstar'dan fazla açıklama yok ama epey kapsamlı ve sürükleyici olacağı kesin.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder