Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

SCS Software'dan yeni bir oyun!

SCS Software uzun bir aradan sonra yeni bir otobüs simülasyonu geliştirdiğini duyurdu. Yaklaşık iki yıl önce, SCS Software tarafından çıkacağı duyurulan,  Euro Coach Simulator'un otobüs grafiklerinin yapımına başlandığı öğrenildi. Peki Euro Coach Simulator nasıl bir oyun olacak?

Euro Truck Simulator 2 kalitesinde bir otobüs simülasyonu Türk Simülasyoncuları heyecanlandı. Birçok sitede bu oyun için ayrı konular açılıyor. MAN, Setra, Mercedes-Benz, Scania gibi bilinen otobüslerin bu oyunda olacağı biliniyor. Hatta hepsinin lisanslarının alındığı söylentiler arasında. Tıpkı gerçeğindeki gibi, hava basınçlı kapılar, bagaj kapakları, amortisörlerden çıkan tıss sesleri. SCS Software'ın CEO'su Pavel Sebor ile yapılan bir röportajda "Oyunda tabi ki aptalca ileri geri vitesleme yapmamamız gerekmekte, çünkü yolcuların kafalarını önlere ya da yan camlara çarpmalarını istemeyiz. Zaman çizelgesini takip edip, yolcuları memnun etmelisiniz" demiştir. Bu ifadeyle oyunda yolcu memnuniyetinin ilerlememizde etkili olacağını söylemiştir.

Geçtiğimiz günlerde, SCS Software tarafından, Scania otobüslerinin ses kayıtlarına başlanıldığı açıklandı. Ses kayıt için ilk Scania seçilmiş.

Oyuna birkaç görüntü de var.



 Takipte kalın..


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder