Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

Yahoo'dan yeni bir mesajlaşma uygulamalası.


Yahoo bir etkinlikte "Livetext" adlı yeni bir program geliştirdiğini duyurdu. Firmanın "canlı videolu  mesajlaşma" olarak tanıttığı uygulama sayesinde iki kişi birbirini görerek sohbet ediyor. Sanılanın aksine, "Tango" ya da "Line" gibi, sesli ve görüntülü  değilde, yazılı ve görüntülü iletişim imkânı sunuyor. Bir diğer özellik ise görüşme bittiği zaman video ve sohbet geçmişi de siliniyor. Yani uygulamayı kapattıktan sonra tekrar eski mesajlarımızı okuyamayacağız. Ancak bu özelliğin ilerde güncellemelerle geliştirileceği söyleniyor. Uygulamanın temelleri Yahoo'nun 2014 yılında bünyesine kattığı ve benzer özelliklere sahip olan "MessageMe" uygulamasına dayanıyor.

Uygulamanın İOS ve Android versiyonları yayınlandı.

Whatsapp, Line, WeChat, ve Facebook Messenger gibi mesajlaşma uygulamalarının ortalığı kasıp kavurduğu bu dönemde, Yahoo'nun farklı bir adım atması kulağa oldukça mantıklı geliyor. Ancak uygulamanın konsepti ne kadar tutar. Bu konuda akıllarda soru işaretleri var. Onu da zaman gösterecek.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder