Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

QHD ekrana sahip HTC Hima Aero

Htc 3 senedir mali tabloları iyi gitmemesinden ötürü yeni arayışlara yeltenmiş durumda. Yeni gelen bilgilere göre bu durumu kurtaracak iyi bir akıllı telefon peşindeler. QHD (2k) ekrana sahip olacağı yönünde. 4. çeyrekte çıkması beklenen telefonu @evleaks ortaya çıkardı.Ayrıca @evleaks a göre telefonun AT&t versiyonunun olması yönünde.

                         

Modelin teknik ozellik seviyesi gerçekten HTC nin birşeyler yapmak istediğini bizlere gösteriyor. QHD ekran Gorilla Glass 4 dayanıklı cami ile korunmuş. İşlemci seviyesinde Qualcomm un yeni çözümünü kullanan telefon Snapdragon 820 ile beraber geliyor. Bu işlemci Samsung Galaxy S6 serisinde bulunan işlemciye göre %20 daha başarılı fakat grafik tarafında %30 geride kalıyor. Ayrıca yine S6 da gördüğümüz 16Mxp kamera nin bir üst seviyesine çıkan HTC 20.7Mpx çözünürlükteki kameranın diyafram değeri f1.9 olarak görünüyor. Bu da daha az ışıkta daha iyi görüntü yakalayan sensor demek. Cihazın Lansman tarihi tam olarak bilinmiyor.
Share on Google Plus

About Furkan URHAN

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder